Jelenlegi hely

Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Jelen felhaszn√°l√°si felt√©telek a konyvesikonyveles.hu honlapra vonatkoznak. A konyvesikonyveles.hu honlap √ľzemeltetŇĎje a K√∂nyvesi √©s T√°rsa Kft (sz√©khely: 2162.Ňźrbotty√°n, R√°k√≥czi F √ļt 126.ad√≥sz√°m: 13383518-2-13, c√©gjegyz√©ksz√°m: 13-09-101089, e-mail. info@konyvesikonyveles.hu). Jelen felhaszn√°l√°si felt√©telek (tov√°bbiakban Felhaszn√°l√°si felt√©telek) hat√°lya kiterjed az oldalon az √územeltetŇĎ √°ltal ny√ļjtott b√°rmely szolg√°ltat√°st ig√©nybe vevŇĎ szem√©lyekre (a tov√°bbiakban Felhaszn√°l√≥), √©s a konyvesikonyveles.hu tartalm√°nak √©s szolg√°ltat√°sainak (a tov√°bbiakban Szolg√°ltat√°s) ig√©nybev√©tel√©nek felt√©teleit tartalmazza. Felhaszn√°l√≥nak minŇĎs√ľl a konyvesikonyveles.hu honlap l√°togat√≥ja, illetve mindenki, aki a konyvesikonyveles.hu b√°rmely szolg√°ltat√°s√°t ig√©nybe veszi.

A Felhaszn√°l√≥ a konyvesikonyveles.hu honlapon hozz√°f√©rhetŇĎ b√°rmely szolg√°ltat√°s ig√©nybev√©tel√©vel elfogadja a jelen szab√°lyzat felt√©teleit, m√©g abban az esetben is, ha nem regisztr√°lt felhaszn√°l√≥ja a rendszer egyik szolg√°ltat√°s√°nak sem. A hat√°lyos Felhaszn√°l√°si felt√©telek a Felhaszn√°l√≥k √°ltal a konyvesikonyveles.hu honlapon folyamatosan hozz√°f√©rhetŇĎek. A K√∂nyvesi √©s T√°rsa Kft fenntartja a jogot a Felhaszn√°l√°si felt√©telek m√≥dos√≠t√°s√°ra. A m√≥dos√≠t√°st k√∂vetŇĎen a Szolg√°ltat√°s ig√©nybev√©tele a m√≥dos√≠tott Felhaszn√°l√°si felt√©telek elfogad√°s√°t jelenti.¬† Az √územeltet√Ķ fenntartja a jogot, hogy a konyvesikonyveles.hu honlap b√°rmely tartalmi elem√©t b√°rmikor elŇĎzetes figyelmeztet√©s n√©lk√ľl m√≥dos√≠tsa vagy megsz√ľntesse, azok megjelen√©s√©t, tartalm√°t, mŇĪk√∂d√©s√©t megv√°ltoztassa, azon hirdet√©st, saj√°t szolg√°ltat√°sait bemutat√≥ vagy egy√©b tartalmat helyezzen el. A Szolg√°ltat√°s harmadik szem√©lyek √°ltal √ľzemeltetett weboldalakra mutat√≥ linkeket is tartalmaz. Amennyiben az √územeltet√Ķ tudom√°st szerez arr√≥l, hogy az √°ltala linkelt oldal vagy a linkel√©s harmadik szem√©lyek jogait vagy a hat√°lyos jogszab√°lyokat s√©rti, a linket halad√©ktalanul elt√°vol√≠tja.¬† Ezen fel√ľl az √územeltet√Ķ az √°ltala haszn√°lt linkek illetve az √°ltaluk leh√≠vhat√≥ weboldalak tartalm√°√©rt semmilyen felelŇĎss√©get nem v√°llal. A Szolg√°ltat√≥ az √°ltala hozz√°f√©rhetŇĎv√© tett inform√°ci√≥t nem k√∂teles ellenŇĎrizni, tov√°bb√° nem k√∂teles olyan t√©nyeket, k√∂r√ľlm√©nyeket keresni, melyek jogellenes tev√©kenys√©g folytat√°s√°ra utalnak. A honlapon olvashat√≥ tartalom kiz√°r√≥lag t√°j√©koztat√≥ jellegŇĪ, a tartalom pontoss√°g√°√©rt, megb√≠zhat√≥s√°g√°√©rt, az √územeltet√Ķ semmilyen felelŇĎss√©get nem v√°llal. Szolg√°ltat√≥ k√∂teles a szem√©lyes adatok v√©delm√©rŇĎl √©s a k√∂z√©rdekŇĪ adatok nyilv√°noss√°g√°r√≥l sz√≥l√≥ 1992. √©vi LXIII. t√∂rv√©ny rendelkez√©sei szerint elj√°rni.

A szem√©lyes adatok Szolg√°ltat√≥ √°ltali kezel√©s√©re vonatkoz√≥an az Adatv√©delmi nyilatkozatban foglaltak az ir√°nyad√≥k. A felhaszn√°l√≥ jog√©rv√©nyes√≠t√©si lehetŇĎs√©geit az Adatv√©delmi t√∂rv√©ny valamint a Ptk. alapj√°n b√≠r√≥s√°g elŇĎtt gyakorolhatja, valamint k√©rheti az adatv√©delmi biztos seg√≠ts√©g√©t is. Tov√°bbi k√©rd√©seit, illetve √©szrev√©teleit k√ľldje az info@konyvesikonyveles.hu e-mail c√≠mre. A regisztr√°ci√≥val a Felhaszn√°l√≥ beleegyezik, hogy a megadott e-mail c√≠m√©re a Szolg√°ltat√≥ rekl√°m c√©l√ļ elektronikus hirdet√©seket k√ľldj√∂n. A Felhaszn√°l√≥ b√°rmikor letilthatja az elektronikus hirdet√©sek fogad√°s√°t. A Szolg√°ltat√≥ nem v√°llalja a felelŇĎss√©get a Felhaszn√°l√≥ felhaszn√°l√°si felt√©telekbe √ľtk√∂zŇĎ vagy jogszab√°lys√©rtŇĎ magatart√°s√°√©rt. A regisztr√°ci√≥ sor√°n megadott adatokat a K√∂nyvesi √©s T√°rsa Kft-n k√≠v√ľl √°ll√≥ szem√©lyek r√©sz√©re nem k√∂zli, azokat nyilv√°noss√°gra nem hozza. A Felhaszn√°l√≥ tudom√°sul veszi, hogy a regisztr√°ci√≥ sor√°n szem√©lyes adatok rendelkez√©s√©re bocs√°t√°s√°ra is sor ker√ľl, melynek vonatkoz√°s√°ban Az √územeltetŇĎ nem v√°llal felelŇĎss√©get a honlap haszn√°lat√°b√≥l eredŇĎ b√°rmilyen k√∂zvetett vagy k√∂zvetlen k√°r√©rt. A Felhaszn√°l√≥ az elektronikus h√≠rlev√©l szolg√°ltat√°sr√≥l b√°rmikor leiratkozhat; ez√°ltal t√∂r√∂lheti az √∂sszes nyilv√°ntartott adat√°t. Az e-mail c√≠mek addig maradnak az adatb√°zisban, am√≠g az √ľgyf√©l le nem iratkozik. Tekintettel arra, hogy az internet ny√≠lt, biztons√°gosnak nem tekinthetŇĎ h√°l√≥zat, az elektronikus form√°ban tov√°bb√≠tott √ľzenetek megsemmis√ľl√©se, k√©sedelmes meg√©rkez√©se, egy√©b hib√°ja miatt be√°ll√≥ k√°rok tekintet√©ben az √územeltetŇĎ minden k√°rt√©r√≠t√©si felelŇĎss√©get kiz√°r. A honlapot mindenki saj√°t felelŇĎss√©g√©re haszn√°lja. A Szolg√°ltat√≥ nem felelŇĎs az√©rt, ha harmadik szem√©ly jogosulatlanul haszn√°lja fel a Felhaszn√°l√≥ √°ltal k√∂zz√©tett tartalmat.

Az adatv√©delmi jogi inform√°ci√≥k a weboldalra t√∂rt√©nŇĎ felt√∂lt√©s idŇĎpontj√°t√≥l visszavon√°sig √©rv√©nyesek.

Hírlevél feliratkozás

A h√≠rlev√©lre val√≥ feliratkoz√°ssal √Ėn hozz√°j√°rul ahhoz, hogy a K√∂nyvesi √©s T√°rsa Kft a saj√°t h√≠rleveleit √©s marketing leveleit elk√ľldhesse √Ėnnek. A K√∂nyvesi √©s T√°rsa Kft az √Ėn √°ltal megadott adatokat harmadik f√©l sz√°m√°ra nem k√∂zli, azokat nyilv√°noss√°gra nem hozza. √Ėn az elektronikus h√≠rlev√©l szolg√°ltat√°sr√≥l b√°rmikor leiratkozhat; ez√°ltal t√∂r√∂lheti az √∂sszes nyilv√°ntartott adat√°t. Az e-mail c√≠mek addig maradnak az adatb√°zisban, am√≠g √Ėn le nem iratkozik.